3D Visualisatie

De voordelen van papierloos werken zijn veel; 2D is niet zo gemakkelijk te begrijpen, vaak zelfs voor specialist. Jaren geleden ben ik begonnen met het zoeken naar een andere manier om hetzelfde te presenteren. Het was op de renovatie van het Dam-paleis in Amsterdam, de kabels moesten door de moeilijkste plaatsen om de oorspronkelijke architectuur te respecteren. De installateurs waren zo blij met 3D tekeningen, makkelijk te begrijpen, x Ray. Vervolgens start ik de technische projecten met 3D visualisatie te combineren. Beveiliging en brandmeldinstallaties, technische ruimten, brandmelding, gebouw, structuur. Ik heb vaak 3D voor installatie, engineering, architectuur en vooral voor vergunningen gebruikt. Door het 3D-project naar een gemeentehuis te komen, bespaart u vele uren, tekeningen, discussie en geld.
Ook voor klanten is ideaal. Weet van tevoren wat zij zijn bezig met.
Schiphol bagage was een van mijn beste visualisaties. Voorstel tekeningen in 2D die de transportbandjes 3 keer oversteken naar tekeningen in 3D waar alles echt uitziet.
Hier is een voorbeeld van wat kan worden bereikt met een goede 3D visualisatie.
De laatste stap was om het project in de echte wereld te plaatsen. Dit is een voorbeeldproject. Ik begin met een technische tekening in 2D en ik krijg deze video. Kunt u de mogelijkheden zien?

Mobile netwerk