My work

Betrokken bij 3G, 4G, 5G, LoRA en andere projecten bij verschillende providers; KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 .

Wij ontwerpen het optimale zonnestroomsysteem voor uw situatie. Zonnepanelen, zonnecollectoren voor stroom en warm water of PVT-systeem (PVT-systeem levert elektriciteit en warmte).
In de video een ontwerp van een Zonnewarmte-systemen.

Voor Advanced Engineering in Zaandam, een technisch advies- en tekenbureau. Werkzanheden als Adviseren, ontwerpen, tekenen en het calculeren van technische installaties voor verschillende projecten.

Van 2011-2014 was ik deel uit van het 70MB-programma. Dit project van de luchthaven was erop gericht om zeventig miljoen koffers per jaar af te kunnen handelen, Ik werkte voor HKW Engineering.

Van 2006 tot 2010 als technisch tekenaar voor Breedveld & Schröder ben ik betrokken in het project voor De renovatie van het Koninklijk Paleis in Amsterdam .

Elektrotechnische Installaties. Tekenaar Fase 2 en 3: Installatie tekeningen, Blokschema's, Installatieschema's, Detailtekeningen, Aanzicht...

Uitvoering van alle voorkomende elektrotechnische en beveiligingswekzaamheden.
Nieuwe tekeningen en aanpassen van bestande tekeningen.

Tekening Installatie van kracht en licht voor wellness en klimaat, keuken, audiovisule en computerapparatuur, data en satelliet verbinding, telefonie, toezicht en objecbeveiliging.

Technisch tekenaar 2D/3D CAD en BIM.
AutoCad, StabiCad, Revit
en andere tekenpakketten.

  javi@reyero.nl
  Rijksstraatweg 86H
2022 DC Haarlem NETHERLANDS
  tel:+31 650 533 902